webbshop

BIL-BÅT-HUBIL/HUSVAGNS PRODUKTER AV HÖGSTA KVALITET

Handla kvalitetsprodukter från www.streetpower-rekond.se

Kvalitets bilvårdsprodukter från Streetpower-rekond.se. Alltid produkter av högsta kvalitet med support i världsklass, snabba leveranser och säkra enkla betalningar med Klarna. Streetpower-rekond utmärker sig på alla sätt och försöker ha det mesta i sortiment till såväl proffs som till privatpersoner men ändå hålla kvalitén högt. Produkterna som säljs är om omfattande utvärderingar innan de når den öppna marknaden. Det ställs extremt höga krav att endast det bästa är bra nog! Hitta tips om olika bilvårdsprodukter som bland annat fungerar även till hemmet, båtar, motorcyklar, husbil/husvagn m.m.

Erhåll 10% rabatt med TBCENTER10

Högkvalitativa bilvårdsprodukter i Tomelilla

Genom vår samarbetspartner www.streetpower-rekond.se kan ni handla bilvårdsprodukter av högsta kvalitet. Bilvårdsprodukter av högsta kvalitet. Många gånger blir vi tillfrågade om bilvårdsprodukter endast fungerar på en bil? Svaret är nej, det kan användas i hemmet, motorcycklar, båtar. Ja, överallt egentligen, bara man använder rätt produkt vid rätt plats! Låt oss nämna några exempel på produkter som även fungerar i hemmet och båtar eller husbil/husvagn som ni hittar hos streetpower-rekond. Är du intresserad av bilvård & bilrekond i Tomelilla, Ystad, Simrishamn, Sjöbo, Österlen?

Behöver du bilschampo, bilprodukter, wax, bilrekonditionering medel, poleringsmedel, fönsterputs, däckglans, alkaliskavfettning, kallavfettning eller fälgrengöring. Handla enkelt och smidigt online via streetpower-rekond. Ett stort utbud av produkter inom interiörprodukter som även fungerar i hemmet. Alla produkter är av högsta kvalitet och vi handlar själva våra produkter på samma ställe. Ingen lyckades tillfredsställa oss i kvalitet som produkterna som kommer från Streetpwer-rekond.

webbshop
webbshop

1. ICE GLASS & WATERSPOT CLEANER GEL

Unik och mycket effektiv rengöringsprodukt för glas.

2. SPAM

SPAM är ett mycket effektivt universellt rengöringsmedel för smidig borttagning av alla typer av smuts på nästan alla ytor.

3. Antibacterial Surface Cleaner

Avlägsnar mer än 99,9% av bakterier

webbshop

4. Ultracoat Spotless Fabric

Spotless Fabric är en säker och effektiv coating för bilklädsel och tyg tak. Den tränger igenom textilstrukturen och skyddar den mot alla typer av smuts. Tack vare dess hydrofoba egenskaper förhindrar det att fläckar passerar genom tyget.

5. Ultracoat Leather Q-Detailer

2in1 rengöra och skydda visst är det fantastiskt?

Läder Q-Detailer är en produkt avsedd för rengöring och skydd av läderytor. Perfekt för bilinteriörer, men också för motorcykelsitsar och båtinteriörer eller lädersoffa. Den har en behaglig kokosdoft och dess sammansättning har valts så att den är helt säker för ytan och användaren.

6. FRESH MAKER

RENGÖRING FÖR ALLA INTERIÖR YTOR

Fresh Maker är ett allroundrengöringsmedel för att vårda alla interiördelar. Till skillnad från många andra inredningsrengöringsmedel kännetecknas denna produkt av att den kan användas på plastytor, lackade element, samt glas och naviskärmar, helt utan att lämna ränder.

7. Mafra HP12 APC

En Kraftfull, snabb och fungerar på alla typer av underlag tack vare produktens balanserade ph-värde. Fungerar fantastiskt bra på hårt sittande smuts på bilar, båtar, motorcyklar, husbilar, verkstad och även som allrengöring i hemmet. HP12 är en extraordinär produkt som löser alla problem med hårt smutsade ytor och fett.

8. Labocosmetica Energo

Kraftfull kalkborttagare ÉNERGO avlägsnar rester av hårt inbränd kalk & surt regn bland annat.

webbshop

9. Viking 40x40 400 gsm all purpose towel

10 pack mikrofiberdukar till att torka av damm eller annan smuts i hemmet.

10. Viking Glass Microfibre Towel

En av de bästa fönsterputsdukar på marknaden som dessutom är billiga
Storlek 60 x 40 cm – 70% Polyester / 30% Polyamide

webbshop
webbshop
webbshop

Nedan följer en kortare lista av produkter som
också fungerar på båtar, husbilar, husvagnar.

1. NEO

Tack vare NEO är det nu ett förflutet att använda flera olika produkter för att skydda båtytor,husbilar, husvagnar. NEO erbjuder möjligheten att skydda nästan alla yttre i bara ett enda steg och uppnå en hållbar, högblank yta. Verkligen ett visionärt skyddsmedel som är lämpligt för följande ytor: Gelcoat, färg, teakgolv, krom, glas, gummi, presenning och nylonöverdrag och mycket mer.

2. BARRACUDDA

Barracuda är ett specialiserat båt-sprayvax som tar bort smuts, fingeravtryck och vattenfläckar, samtidigt som det lämnar en otroligt fin förseglad yta, designad för att hålla länge!

Endast de bästa ingredienserna i Barracuda-formeln används för att säkerställa den bästa skyddande filmen som hjälper till att skydda din båt eller yacht från vattnet, havet och solen. Testa Barracuda idag för att uppnå en spegelliknande blank skyddad yta.

Play Video about webbshop

3. PREMIUM SCHAMPOO

Ett premium schampo som fungerar likväl på båtar, husbilar/husvagn

Se till att du ger din båt en professionell tvätt med Scholl Concepts Premium Boat Shampoo. Detta schampo är PH-neutral och speciellt formulerad för båtvård. Ta bort smuts med lätthet från trä, glasfiber, metaller, målade ytor och gelcoat tack vare av dess PH-neutrala formel. Denna schampo skadar inte dina vaxade / förseglade ytor så att du med säkerhet kan tvätta din båt och ändå behålla ett utmärkt skydd.

Play Video about webbshop

webbshop