Om Oss

Vi står rakryggade

Vi på Tomelilla Bilcenter, ser till att finnas tillgängliga för våra kunder när de behöver oss. Oavsett om det är för bilvård, motoroptimering eller biltvätt, bilservice – du som kund ska känna dig trygg och alltid få den bästa servicen.

Kvaliteten på våra tjänster är avgörande för hur nöjda våra kunder blir och det är därför vi lägger stor vikt på att alltid vara serviceorienterade. Hos oss kommer du alltid att bli bemött med respekt och vi tar gärna emot feedback för att kunna utvecklas ytterligare. Genom att fortsätta arbeta efter dessa grundläggande principer så är vi övertygade om att vi i framtiden kan räknas till en av branschens absolut bästa aktörer även för dig som inte testat oss. Kvalitet av tjänster är något som förväntas av ett företag.

Det är viktigt att ha ett gott bemötande och att vara lyhörd inför kundens behov och förväntningar. Detta tar vi tillvara på och ser till så att alla medarbetare arbetar på ett serviceorienterat sätt. Därför kan kundnöjdhet via god kvalitet bara ta oss halva vägen, den andra halvan består för oss i att överträffa kundens förväntningar.

Vill man jobba med de bästa måste man också erbjuda det bästa.
biltvätt

Miljöpolicy

FAKTA OCH INFORMATION

Rekond är en tjänst för att återställa bilens inre och yttre till fabriksnytt skick. Motoroptimering är för att förbättra prestandan. Biltvätt innebär att tvätta bilens yttre exteriör. Bilstäd är uppfräschning av bilens inre interiör renare bilinredning. Lackskydd för att skydda lacken. Bilservice som det låter serva bilen. Alla tjänster för att förbättra din bil på olika sätt!

Biltvätt är ett bra sätt att hålla din bil ren och fräsch. Det finns olika typer av biltvättar som du kan välja mellan, men det viktigaste är att du väljer en som är miljövänlig. Miljövänliga biltvättar använder mindre kemikalier och har mindre påverkan på miljön. Dessutom använder de ofta mindre vatten, vilket gör att du kan spara pengar. Om du vill tvätta bilen på ett miljövänligt sätt, se till att du väljer en biltvätt som uppfyller dina krav. Biltvätten ska vara godkänd för att få utföra jobbet på rätt sätt. Du bör också kontrollera att biltvätten har riktiga lokaler för att minska risken för skador på din bil.

Lackskydd

Lackskydd, även kallat lackkonservering, är ett sätt att skydda din bil från föroreningar. Lackskydd har unika egenskaper som gör det enastående mot glans och styrka. Bindningen med den underliggande lacken är väldigt stark, lackskyddet går inte att avlägsna med vanliga rengöringsmedel utan måste tas bort med en mekanisk process. Därför tål en lackskyddad bil många tvättar och repas inte i första taget. Lackskydd är ett bra sätt att investera i din bil och se till att den håller sig fin och glansig länge.

biltvätt
biltvätt

Motoroptimering, även kallat chiptrimming eller chippning, är processen att elektroniskt optimera motorstyrningen i en bil för bättre prestanda och mindre bränsleförbrukning. Detta görs genom att modifiera inställningarna i bilens motorstyrningsenhet, ECU (Engine Control Unit). En trimmad bil är snabbare och har mer effekt. Med rätt inställningar kan bilen även få bättre drivkvalitet och ett lägre bränsleförbrukning. Chiptuning syftar till att trimma de befintliga motorkomponenterna så att de fungerar optimalt. På så sätt utnyttjar man din bils fulla potential. Genom motoroptimering kan du enkelt och prisvärt få mer effekt ur din motor. Chiptrimming ger dig möjligheten att uppnå dina drömmars prestanda – utan att behöva byta ut hela motorn eller köpa snabbare bil. Kör tryggt med vår garanti!

biltvätt

Bilservicen är inte obligatorisk på samma sätt som besiktningen, men att serva sin bil regelbundet förlänger ofta livslängden på bilen. Därför är det viktigt att ta hand om sin bil och göra servicen i tid. Bilens olja ska bytas minst en gång per år, och det är bra att vara ute i god tid för att hinna byta olja. Det finns många fördelar med att göra servicen i tid. Bilservicen kan hjälpa dig att: -Få en längre livslängd på din bil -Förhindra stora reparationskostnader -Få en bättre körupplevelse Bilservicen är alltså viktig för både din och din bils hälsa. Gör servicen i tid och var noga med att byta oljan regelbundet så kommer din bil tacka dig!

Invändig rekond & bilstädning

Vi kan dra en parallell till din bostad. Hur ofta städar du där och jämför det med hur ofta du städar din bil? Din bils interiör utsätts för samma vardagliga slitage som ditt hem, så det är viktigt att ge den en ordentlig rengöring med jämna mellanrum. En ren bilinteriör ser inte bara bättre ut, den kan också bidra till att bevara värdet på ditt fordon. Med tiden kan smuts och damm byggas upp på ytor, vilket gör att de försämras i förtid. Dessutom kan en smutsig bil vara en grund för bakterier och andra skadliga föroreningar.

biltvätt
Våra nöjda kunder
0 %
Projekt är avslutade
0 %