VÄLKOMMEN TILL

TOMELILLA BILCENTER

Ett Master Certifierad Center för professionell bilvård av Tac System.

Tomelilla Bilcenter är ett bilvårdsföretag som varit verksamma i Tomelilla i över 10 år. Vi erbjuder dig som privatperson eller företagskund allt inom bilvård.

Vi på Tomelilla Bilcenter lägger stor vikt på kvalitet och dina önskemål som kund och strävar efter att alltid leverera en bil i så nyskick som möjligt.  Vi har under åren behandlat över 7000 bilar med tusentals nöjda kunder. Vi är stolta över vår stora andel nöjda och återkommande kunder år in och år ut.

Kvalité & Kundservice

  • Välutbildade bilvårdsspecialister
    Varje del i bilen gås genom med stor noggrannhet och välutbildade bilvårdsspecialister. Vi använder oss av Tac System som är marknadsledande och näst intill äldst inom branschen (1995) som har en stark utveckling och kunskap för Lackskydd samt övriga bilvårdsprodukter.
  • Tac system
    Tac System är inget man kan jämföra med andra på marknaden det är en klass för sig själv. Att bli Master Certifierad för Tac System som vi är, krävs det minst 2 års användande och över 300 behandlingar med Tac Systems produkter. Vi har stor kunskap om produkterna vi använder. Vi vet vad vi gör!
Vad våra kunder säger på

På sociala medier

Sven E Andersson
Sven E Andersson
2020-11-23
rekommenderar
https://www.facebook.com/tbcenter.se/posts/3472336189468198
Lars-Göran Malmberg
Lars-Göran Malmberg
2020-11-06
rekommenderar
Jag blev rekommenderad av min granne som fick sin röda Camaro polerad och keramiskt behandlad, så jag tog kontakt med TBC och efter diskuterat min Camaro så bokade jag en tid. Under tiden de jobbade med min bli blev jag uppdaterad om vad de gjorde och när den var klar. När jag hämtade Camaron så blev överraskad och imponerad över lystern och glansen som de hade fått fram på lacken, inredningen och motorrummet var också i topp skick. Jag är mycket nöjd med resultatet och bemötandet, jag rekommenderar helt klart Tomelilla Bilcenter.
Johan Bagaren Svensson Widholm
Johan Bagaren Svensson Widholm
2020-11-06
rekommenderar
Vill man uppleva nybilskänslan igen ska man lämna in den till Tomelilla Bilcenter. Vilket lyft. Riktigt nöjd med resultatet.
Bes Eff
Bes Eff
2020-09-10
rekommenderar
Vill man förverkliga sin dröm då har man kommit till på rätt plats ! 110 % super nöjd med resultatet ! Tack en gång till
Emelie Johannesson
Emelie Johannesson
2020-09-10
rekommenderar
Trevlig personal och bra service med det lilla extra! Supernöjd! 🌟
Veronica Lindhe
Veronica Lindhe
2020-08-11
rekommenderar
Firman som verkligen gör det där extra för kunden. Kändes som jag fick en ny bil tillbaka när jag hämtade den 👍🏻 Den fick extra omsorg helt enkelt 🤩. Nu ska jag förvalta det!
Sussie Nilsson
Sussie Nilsson
2020-08-08
rekommenderar
Så nöjd med resultatet på min bil😍. Ett arbete som helt saknar konkurrens då det inte är möjligt att få ett bättre arbete på sin bil än här! Här finns allt - bästa Bekim med personal som levererar och är rakt igenom supertrevliga Tusen tack för att ni gjorde min bil som ny igen - fast bättre 🙏😃
Mattias Larsson
Mattias Larsson
2020-07-30
rekommenderar
Är man ute efter ett felfritt arbete långt utöver det vanliga och kundservice på absolut toppnivå, då är det här man ska lämna in sin bil. Fick min Mazda ompysslad och den blev som ny. Fick även löpande uppdateringar om vad som gjordes på bilen vilket var väldigt kul! Kan verkligen rekommendera Tomelilla Bilcenter om man vill få sin bil glänsande fin!
Klas Björk
Klas Björk
2020-07-24
rekommenderar
nöjd med arbetet. trevlig personal. blev bra informerad om vad dom kom till att göra med bilen. Tack för tvätten 🙂
Nilsson Noah
Nilsson Noah
2020-06-26
rekommenderar
Verkligen supernöjd fint och ordentligt gjort. Precis så man vill ha det!
Ring för kostnadsfri konsulation

0417-100 83

Till toppen